Spark d.o.o. Nikšić je jedini specijalizovani proizvođač HTZ opreme i distributer zaštitnih sredstava na radu u Crnoj Gori. Preduzeće je osnovano 1992 godine.

 Poznato je da negativni i štetni faktori na radnom mjestu na različite načine ugrožavaju čovjeka i ljudsko zdravlje. Da bi sačuvali kolektiv i zaštitili ljude od povreda i štetnih uticaja na njihovo zdravlje možete se obratiti specijalizovanoj radnoj organizaciji SPARK d.o.o.- Nikšić koja posjeduje sva sredstva potrebna za ličnu zaštitu u industriji, ugostiteljstvu, zdravstvu, domaćinstvu i svuda gdje za to postoji potreba.SPARK d.o.o. nudi sve za zaštitu u svim radnim sredinama: odjeću, obuću, sredstva zaštite glave, tijela, nogu, ruku, očiju, sluha, disajnih organa itd.

 Pored toga, uz savjetovanje i edukovanje iz oblasti ličnih zaštitnih sredstava, besplatno vršimo prevoz istih na teritoriji Crne Gore.Naše iskustvo i korišćenje najsavremenijih dostignuća u ovoj oblasti riješice svaki vaš problem vezan za lična zaštitna sredstva i zaštitu na radu.